Praha/ Praga/ Prag/ Prague

2012/11/01

Ve středu jsme nevštívili Prahu. Takže... jak to vlastně začalo :) 

Dvě celkem malé osmé třídy se scházejí v 5:30 ráno na nádraží. Všichni jsou ospalí, ale přitom happy s toho, že navštíví Prahu a užijí si srandu. Copak Prahu, cíl výletu je všem jasný, McDonald a KFC to jistí. Všechno začíná na nástupišti. Děti sedí a klepou se zimou. Vídí, že přijíždí nějaký vlak, ale ten jejich jede až za deset minut. Nakonec se ozve nějaký člen skupiny, že to bude ten vlak. Učitelky ho přeslechly. Když se vlak rozjíždí učitelka pochopí, že to byl ten "náš" vlak. Děti začínají nadávát :D. Čekají půl hodiny na další. Všechno by bylo v naprostém pořádku, kdyby jenom to, že děti měly jet do Havířová, kde nastoupí do vlaku, který jede přímo do Prahy. Vědí, že ho nestihnou. Přijíždí do Havířová a tam zjístí, že další vlak jede za dvě hodiny. Jsou zoufalí, nadávájí, že za tohle můžou učitelky a volají domů rodičům. Čas stráví v TESCU.

Tak tahle nějak jsme strávili první hodiny výletu. Pak šlo všechno hladce. Ve vlaku měli výborné koláče. Opravdu bych nechtěla sedět s náma v kupé. Střelené, čtrnáctileté puberťačky, které se pořád jen smějí a zaťatě diskutují o tom, jaký je rozdíl mezi mochaccinem a latéčkem. Pak se zeptají stevardky jak to s tím teda je, a ta jim rozbaveně odpoví, že stejně nic nedostanou, protože ještě nemají patnáct. Děkujeme pánům, kteří to celou dobu s náma trpěli. Vlak byl na celém výletě nejlepší, "spaní", jídlo a přežírání se a k tomu všemu totální výbuchy smíchu. Prahu jsme prošli, jak říká naše učitelka "letem světem". Pět hodin je opravdu málo. Náš plán si něco koupit zchátral hned, když jsme prošly první obchod. Takže, stejně jako jiní jsme skončily v mekáči :) na focení moc nebyl čas, takže fotek mám málo :D Mohla bych toho napsat více, ale pochybuji, že by to někdo četl :) 




1) nejlepší fotka :D 2) ty nechápave ksychty 3,4) spolužáci 5)Hradčany 6) Alusia :D 7) mekáč 8) ukradli mu domov chudákovi 9) Ptám se učitelky : Je rozmazaná ? :D a prý, že není :) 

9 komentářů

  1. super fotky :D taky se chystáme se třídou do Prahy, tak snad dojedeme včas a stihneme to projít a pak dostaneme slibované 2 hodiny rozchodu, protože mám v Praze vybraných milion věcí:DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme tam jely právě se kouknout co tam bude :D a nějak nic extra nás nenadchlo:)

      Vymazat
  2. to my pojedem do Prahy až za rok:/
    výlety jsou vždycky nejlepší,hlavně ty cesty:D
    a to jste se fakt měli jak vám to ujelo:D
    zase máte skvělý fotky a outfity:):*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my jsme to tak vůbec nebrali :D Prostě jsme byli naštvaní, že budeme o 3 hodiny méně v Praze :D jinak děkujem:))♥

      Vymazat
  3. super fotky ;) si si užila

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. mě se tam taky líbí :) S Agat se sejdem skoro ve všem, kromě toho, že ona by se nejradši viděla asi v nějakém menším městečku, kde je všechno hezké a roztomilé. Já bych nejraději bydlela ve velkoměstě :) Klidně i ve většín než je Praha :)

      Vymazat
  5. Anonymní15/9/13 12:18

    Ja som čítala, fakt skvelý článok, v Prahe som už bola viackrát a je úžasná!! <3 <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.