We love movies♥

2012/07/20

Čauahoj:) Ještě dneska jsem si pro vás připravila recenze na několik filmů, protože jestli jako mně se vám už moc nechce nikam ven tak si vemte popcorn(já už to radši nezkouším, protože dneska ráno jsem se ho pokusila udělat--> připálil se a kuchyň smrdí kouřem až doteď, co potom uvidíte v Random fotkách)a dívejte se na filmy,které vám vřele doporučuju.


P.S. Obsah filmů píšu sama, takže se můžete setkat s mými vlastními názory:)



  • Rock ze střední/Bandslam

Je to hudební komedie o klukovi jménem Will, který se přestěhuje s mamkou do New Jersey. Žije bez otce muzikanta, který přispěl k tomu, že celý svůj život Will sklízí narážky a přirovnání ke svému  otci, který opilý přejel autem malýho kluka. Ví všechno co se týče hudby 20. století. Na nové škole se seznamuje se školní hvězdou Charlotte a podivnou Sam. Společně s dalšími založí kapelu a touží vyhrát Bandslam, velkou soutěž hudebních skupin. Ve filmu je i ukázana skupina Burning Hotels a další. Tento film patří k mým nejoblibenějším. 





  • Juno

Juno je sebevědomá, akční,potrhlá a s nevšedním smyslem pro humor puberťačka, která ráda zkouší nové věci. Na své cestě plné dobrodružství se potýká s nechtěným těhotenstvím. Se svou kamarádkou Leah se pokouší všechno urovnat a zajistit tak dítěti budoucnost. Je to vtipný příběh se šťastným koncem. 









  • Milý Johne/Dear John
Je to romantický,prázdninový, ale zároveň smutný příběh Johna a Savannah, kteří se náhodně setkají a zamilují se. Stávají se dokonce už na sebe závislí tak, že s velkým úsilím se musí odloučit, protože John je u Zalených Baretů, speciální jednotky americké armády a jenom krátce a málokdy dostáva volno, aby se vrátil domů. Jejích láska přetrváva jenom kvůli dopisům, ale po dlouhé době odloučení Savannah už to nevydrží. Vše navíc ještě ztíží nečekaná tragédie, která vztah páru vystaví té největší zkoušce. Podle mě velmi dojemný a krásný film, ale kazí to konec, který docela nechápu. 







Jak se vám líbily? Můžete napsat svoje názory a taky nějaké svoje doporučení, recenze.

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.